Välkommen, besökare! [ Registrera | Logga in

Oceanmaster 630 WA

Blogg 4 september, 2017

Oceanmaster 680 DC

Blogg 4 september, 2017

Oceanmaster 720 DC

Blogg 4 september, 2017

Oceanmaster 630 Wa

Blogg 22 augusti, 2017

Öppna Varv på Orust

Blogg 7 april, 2017

Västkustens största flytande båtmässa!

Om Marstrand Boat Show

Marstrand Boat Show arrangeras 2017 för tredje året i rad. Nytt för i år är att mässan arrangeras av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund med mål att visa upp hela branschens samlade utbud på en plats. Motorbåtar, segelbåtar och marina tillbehör och tjänster. Sweboat har tidigare arrangerat Öppna Varv på Orust som varit den mest kända och uppskattade av de flytande båtmässorna i Sverige. Målet är att Marstrand Boat Show ska bli ännu bättre!
Det kommer att bli många världs- eller Sverigepremiärer på mässan och på plats finns både svenska och internationella utställare. Se alla utställare under fliken ”För besökare”.
Vi räknar med att Marstrand Boat Show kommer att få över 20 000 besökare 2017.  Det kommer att visas ca 200 motor- och segelbåtar samt en mängd marina tillbehör och tjänster. Mässan kommer att bygga på Öppna Varvs framgångskriterier:
⋅ Fritt inträde för alla besökare – drömmen är fri!
⋅ Fri parkering för utställare och besökare
⋅ Låga kostnader och hög service för utställare
⋅ Professionellt arrangemang
⋅ Av båtbranschen – för båtbranschen!
 

 

Din Båt Sverige – Din Partner i Båtvärlden

Din Båt Sverige är medlem i branschorganisationen SWEBOAT. Att anlita eller köpa en produkt av ett av dessa medlemsföretag ger Dig som konsument extra trygghet.

För medlemskap krävs en fast och väletablerad organisation med verksamhet inom tillverkning, försäljning eller service av branschens produkt.

Varje medlemsföretag följer konsumentlagarna, säljer endast CE-märkta och varudeklarerade (om) begagnade båtar. Alla medlemsföretag har en ansvarsförsäkring och miljöpolicy